Professioneel lasergamen Albert Heijn Almkerk
14 november 2021 

Professioneel lasergamen Albert Heijn Almkerk

Op zondag 14 november 2021 reden we met onze professionele lasergame apparatuur richting Almkerk om de Albert Heijn daar volledig lasergame proof te maken. Vandaag was het aan het personeel van de Albert Heijn om de strijd met elkaar  aan te gaan tijdens een geweldig georganiseerd lasergame toernooi in hun eigen supermarktToen wij aankwamen bij de supermarkt werden wij warm ontvangen door de organisator van dit grote feest. Via het magazijn liepen wij zo de supermarkt in. Wat was het een grote ruimte! Doordat er zoveel schappen staan en er verschillende gangen te belopen zijn, is dit de perfecte plek voor een Lasergame Uitje op eigen locatie

Veel medewerkers wisten niet dat het lasergamen op locatie überhaupt een optie was! Wat was iedereen enthousiast!!

Voordat de game begon hebben wij onze camouflage schermen en bunkers opgezet, zodat er nog meer schuilplekken ontstonden in de supermarkt. Zelf hadden de organisatoren ook al het één en ander geregeld, zoals de Heineken torens in de gangpaden. Dit was top bedacht! Toen wij klaar waren, met het opbouwen van de schuilplekken en alle lasergame apparatuur, zagen wij al een paar enthousiaste medewerkers een kijkje komen nemen. Veel medewerkers wisten niet dat het lasergamen op locatie überhaupt een optie was! Wat was iedereen enthousiast!! In het magazijn stond iedereen klaar voor de uitleg. Een erg belangrijk onderdeel van het lasergamen. Er bestaan namelijk verschillende spelvormen mogelijk en er zitten veel opties op de laserguns. Naast de automatische gun is het bijvoorbeeld ook mogelijk om gebruik te maken van de bommenwerper. Na de uitleg was iedereen er klaar voor en kon het lasergame toernooi beginnen!

Het was geweldig om te zien hoe jullie over de grond tijgerden en met de winkelkar door de winkel renden. Wat waren jullie fanatiek!

Eén voor één streden de verschillende teams tegen elkaar om er met de winst van de dag vandoor te gaan! Fantastisch om jullie enthousiasme en creatieve ideeën te mogen aanschouwen tijdens het lasergame toernooi. Het was geweldig om te zien hoe jullie over de grond tijgerden en met de winkelkar door de winkel renden. Wat waren jullie fanatiek! Deze dag heeft wel weer bewezen dat de supermarkt de perfecte plek is voor het lasergamen op locatie. Zelfs in het donker zou het lasergamen in de supermarkt geweldig zijn! 

Na afloop van het lasergamen had de organisator een friettent geregeld om het personeelsuitje mee af te sluiten. Wat was het goed geregeld! Wij willen jullie bedanken voor jullie gastvrijheid en de geweldige middag! Hopelijk tot volgend jaar! 

Over de schrijver