Professioneel lasergamen sportcomplex LACO Geldermalsen
03 oktober 2021 

Professioneel lasergamen sportcomplex LACO Geldermalsen

Wauw! Wat hebben wij vandaag genoten van een personeelsuitje in sporthal LACO in Geldermalsen. De werknemers van het sportcomplex mochten vandaag hun lasergame skills laten zien tijdens het professioneel lasergamen in hun eigen sporthal! Wat waren jullie ontzettend fanatiek! Voor ons een dag om niet snel te vergeten. Direct bij aankomst werden wij direct warm ontvangen door de organisator van deze dag. Wij zijn samen met de organisator naar de sporthal gelopen om te bepalen of wij de gehele zaal zouden gaan gebruiken voor het professioneel lasergamen. Aangezien er voldoende obstakels aanwezig waren en er tot wel 250 meter met de laserguns geschoten kan worden hebben wij de hele zaal gebruik voor het professioneel lasergamen.

Van grote matten tot hangende touwen en trampolines, alles stond klaar om er een geslaagd personeelsfeest van te maken. 

Vanuit het materiaalhok konden wij genoeg obstakels vinden om in de zaal neer te zetten. Met hulp van het personeel hebben wij de lege sporthal omgebouwd tot een super gave lasergame arena! Van grote matten tot hangende touwen en trampolines, alles stond klaar om er een geslaagd personeelsfeest van te maken. Zelf hadden wij ook nog wat bunkers en camouflageschermen meegenomen voor nog meer schuilplekken. Dit was perfect!

Wat een leuke groep werknemers hebben jullie! Jullie team bevat allerlei verschillende leeftijden, maar ondanks dat waren jullie een hechte groep.

Nadat wij de sporthal hadden omgetoverd, werden de lichten gedempt en kwam het personeel van LACO de zaal in voor een uitleg over het gebruik van de laserguns. Wat een leuke groep werknemers hebben jullie! Jullie team bevat allerlei verschillende leeftijden, maar ondanks dat waren jullie een hechte groep. Wanneer er iemand hulp nodig had met de apparatuur, stonden jullie voor elkaar klaar. Dit was erg mooi om te zien! Het professioneel lasergamen bij Lasergame Uitje is zo uniek, omdat wij gebruik maken van lasergame apparatuur waarbij geen hesjes nodig zijn om aan te trekken. Het enige wat je nodig hebt is een gun en een helm waarop een aantal sensoren zijn bevestigd. Deze sensoren connecten met de gun, waardoor het mogelijk is om op je hele bovenlijf geraakt te worden. Van de ene kant van de zaal tot aan de andere kant van de zaal was het mogelijk om tegenstanders te raken.

Ook tijdens het lasergamen waren jullie ontzettend enthousiast! Al schuilend achter de verschillende obstakels maakten jullie er een dag van om nooit meer te vergeten. Na afloop van het lasergamen stond er een heerlijke BBQ klaar voor het personeel. Ook wij hebben nog een hapje mee kunnen eten voordat wij weer door moesten naar het volgende lasergame evenement op locatie. Wat hebben wij een gave dag gehad! Wij willen jullie allen dan ook bedanken voor jullie gastvrijheid en hopen jullie zeker nog eens te zien tijdens een Lasergame Uitje op jullie eigen locatie!

Lasergamen gymzaal

Over de schrijver