Professioneel lasergamen en Archery Attack Van Hall Larenstein
05 november 2021 

Professioneel lasergamen en Archery Attack Van Hall Larenstein

Al een aantal jaar is Lasergame Uitje van de partij tijdens de introdagen van de Van Hall Larenstein University. Elk jaar worden tijdens de introdagen voor verschillende opleiding allerlei activiteiten georganiseerd, zodat de nieuwe studenten van de Van Hall Larenstein University de school en omgeving goed leren kennen. Studenten en docenten waren erg enthousiast en genoten volop van de activiteiten en lekkere hapjes en drankjes. Dit jaar verzorgde Lasergame Uitje het Professioneel Lasergamen, Archery Attack, een stormbaan en gladiator spel.

Deze gave loctie zorgde voor vier mooie dagen lasergamen met nieuwe en al bekende studenten van Van Hall Larenstein!

Het professioneel lasergamen werd dit jaar op een andere locatie gespeeld dan de jaren ervoor, namelijk het naast gelegen bos met veel bomen, kleine beekjes en toffe objecten waar de deelnemers zich achter konden verschuilen. Om het helemaal af te maken hebben wij nog extra schuilmogelijkheden gecreëerd door het opzetten van onze camouflageschermen. Deze gave locatie zorgde voor vier mooie dagen lasergamen met nieuwe en al bekende studenten van Van Hall Larenstein! Elke dag konden wij weer genieten van het enthousiasme van zowel de studenten als docenten. Ze vonden het allemaal geweldig en werden steeds fanatieker om hun scores te verbeteren.

Met pionnen, bunkers en targetboards zorgden wij er elke dag voor dat de studenten hun energie kwijt konden op het grote Archery Attack veld.

Naast het professioneel lasergamen heeft Lasergame Uitje ook de materialen aangeleverd voor het Archery Attack. Op een groot grasveld achter de school was voldoende ruimte om een Archery Attack veldop te bouwen. Het Archery Attack werd begeleid door twee docenten. Tussendoor hebben wij de docenten ondersteund tijdens de uitleg en spelbegeleiding. Elke keer troffen wij enthousiaste studenten aan! 

Uiteraard hebben wij ook dit jaar de gigantische opblaasbare stormbaan en het gladiator spel meegenomen. Dit zorgde alleen maar voor lachende en fanatieke studenten. Zeker in combinatie met de verschillende hapjes en drankjes. De verschillende studentenverenigingen zorgden elke dag voor grote tenten met voldoende lekkernij voor ons en de studenten.

Graag willen wij alle studenten, docenten en begeleiders weer enorm bedanken voor de geweldige introweek en natuurlijk voor jullie gastvrijheid. Ook wij hebben het weer ontzettend naar ons zin gehad. Wij wensen jullie allemaal een heel fijn schooljaar en hopen jullie volgend jaar weer te mogen zien.

Over de schrijver