Professioneel lasergamen Noorderkerk Bunschoten-Spakenburg
23 december 2021 

Professioneel lasergamen Noorderkerk Bunschoten-Spakenburg

Vrijdag 10 september 2021 was het aan de jeugdleden van de Noorderker in Bunschoten-Spakenburg om hun lasergame skills te laten zien tijdens een toffe lasergame activiteit! Terwijl de leden binnen in de kerk genoten van een drankje en een hapje werd het terrein naast de kerk omgebouwd tot een gave lasergame arena. Dit keer hebben wij gebruik gemaakt van camouflageschermen, toffe verlichting en zelfs een paardentrailer.

Wat ons lasergame materiaal zo uniek maakt, is dat wij geen gebruik maken van hesjes die gedragen moeten worden tijdens het lasergamen.

Eindelijk kon de uitleg beginnen en al snel werden de teams gevormd. De eerste spelers konden hun lasergame spullen verzamelen. Wat ons lasergame materiaal zo uniek maakt, is dat wij geen gebruik maken van hesjes die gedragen moeten worden tijdens het spel. Op de helmen zijn een aantal sensoren bevestigd die connectie zoeken met de lasergun, waardoor het mogelijk is om jouw tegenstanders 360 graden rondom hun lichaam te raken. Na het verzamelen van de lasergame spullen kon de strijd dan eindelijk beginnen. Wij speelden dit keer in twee verschillende teams met 10 spelers per team. Aangezien het professioneel lasergamen plaatsvond in het donker hebben wij gebruik gemaakt van lichtgevende armbandjes, zodat het onderscheid tussen de twee teams alsnog duidelijk zichtbaar was. Het lasergamen is al ontzettend gaaf, maar in het donker is het helemaal een spectaculaire en unieke activiteit.

De game is helemaal op maat te maken en aan te passen naar de wensen van de klant!

Wat hebben wij ook vandaag weer genoten van het enthousiasme van de deelnemers! De reacties van de deelnemers waren geweldig. De klant koos voor een pakket van twee uur met spelrondes van 12 minuten per spel. Hierdoor konden wij vaker doordraaien, zodat steeds andere deelnemers het veld in konden om de strijd met elkaar aan te gaan. Uiteraard is het mogelijk om zelf te bepalen hoe lang jij wil dat de rondes duren. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook bepalen of je friendly fire aan- of uit wil zetten en welke rollen de spelers moeten krijgen. De game is helemaal op maat te maken en aan te passen naar de wensen van de klant!

De avond is werkelijk waar omgevlogen! Wat heeft iedereen het naar zijn of haar zin gehad! Tijdens en na de laatste ronde werd er nog een hapje en een drankje uitgedeeld door de organisatoren van dit toffe feest. Na afloop van het lasergamen mochten wij nog even een kijkje nemen in de grote zaal van de Noorderkerk. Deze activiteit was namelijk zo'n groot succes, dat de organisatoren het wel zagen zitten om het volgend jaar nog een keer over te doen, maar dan in de kerk zelf!! Hoe gaat is dat!? De meeste kerken zijn hier zeer geschikt voor, omdat het vaak grote ruimtes betreft waarin wij veel obstakels kunnen neerzetten.

Wij hebben een geweldige avond gehad en willen de organisatoren heel erg bedanken voor hun gastvrijheid! Bedank Noorderkerk in Bunschoten-Spakenburg, hopelijk tot volgend jaar!

Over de schrijver