Lasergamen in Nijmegen

Ga met ons lasergamen in of nabij Nijmegen

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen in Nijmegen

Wat ons betreft is Nijmegen een leuke en gezellige stad om de strijd met elkaar aan te gaan. Heb jij de perfecte locatie gevonden? Dan komen wij met onze professionele apparatuur naar het oudste stadje van Nederland.

Lasergamen in Nijmegen en omgeving kan zowel in- (kantoor, magazijn, school of winkel) als outdoor (bos, sportvelden of park) en kan zowel overdag als 's avonds. Wacht niet en boek nu het meest unieke (bedrijfs-, personeels-, team-, klassen-, of vrienden) uitje van dit moment!

Wil jij liever lasergamen in de natuur? Neem eens een kijkje in het Kronenburgerpark. Het is een groot en gezellig park met hoogteverschillen. Wat ons betreft de perfecte plek om samen een potje te lasergamen. Ook het Hunnerpark in Nijmegen is zeer geschikt voor het professionele lasergamen.

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen steden

Lasergamen steden


Meer informatie