Lasergamen in de supermarkt

Ga met je collega's lasergamen in jouw supermarkt!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen in de supermarkt

Lasergamen in de supermarkt staat garant voor een spectaculaire ervaring! Na sluitingstijd komen wij met onze professionele lasergame apparatuur jouw supermarkt omtoveren tot een gigantisch lasergame paradijs. In een supermarkt zijn ruim voldoende schuilplekken en obstakels te vinden. Om de beleving nog gaver te maken kan je gebruikmaken van camouflageschermen, licht en geluid. Ren door de gangpaden, verstop je achter de schapen of achter de kassa!

Bedenk met jouw team de tactieken, werk samen en verras je tegenstanders. Lasergamen met jouw eigen medewerkers in de supermarkt zal ervoor zorgen dat het team hechter wordt dan ooit, omdat iedereen moet samenwerken om de tegenstanders uit te schakelen. Lasergamen met het gehele team in jouw eigen supermarkt is echt uniek!

Deze supermarkten gingen je al voor:

Lasergamen in je eigen Albert Heijn supermarkt.
Lasergamen in je eigen Jumbo supermarkt
Lasergamen in je eigen Plus supermarkt
Lasergamen in je eigen Jan Linders supermarkt
Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen supermarkt

Lasergamen supermarkt


Meer informatie