Lasergamen in Zutphen

Ga lasergamen in of nabij Zutphen

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen in Zutphen

Wat ons betreft is Hanzestad Zutphen, één van de oudste steden van Nederland, een leuke en gezellige stad om de strijd met elkaar aan te gaan. Heb jij de perfecte locatie in Zutphen of omgeving gevonden? Dan komen wij met onze professionele laserguns naar het oude stadje in Nederland.

Lasergamen kan zowel in- (kantoor, magazijn, school of winkel) als outdoor (bos, sportvelden, park of een meer) en kan zowel overdag als 's avonds. Wacht niet en boek nu het meest unieke (bedrijfs-, personeels-, team-, klassen-, of vrienden) uitje van dit moment!

Wil jij liever lasergamen in de natuur? Dan is het Bronsbergmeer de perfecte plek voor een lasergame avontuur. Rondom het meer zijn voldoende bonen en struiken die dienen als schuilplaats voor jou en je teamgenoten.

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen steden

Lasergamen steden


Meer informatie