Lasergamen vrijgezellenfeest

Maak van jouw vrijgezellenfeest een knalfeest!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen vrijgezellenfeest

Zijn jullie opzoek naar een spannende en sensationele activiteit voor het vrijgezellenfeest van jouw vriend, vriendin, broer, zus, vader of moeder? Dan gaat Lasergame Uitje zorgen voor een onvergetelijke ervaring die de vrijgezel in kwestie niet snel zal vergeten.

Professioneel lasergamen tijdens het vrijgezellenfeest staat garant voor veel lachende gezichten, maar natuurlijk zal een gezonde dosis spanning en strijd tussen familieleden en vrienden niet ontbreken. Wanneer de teams zijn gemaakt bespreken jullie de juiste tactiek, zodat het vizier is gericht op de vrijgezel van de dag.

Hebben jullie nog geen eigen locatie? Geen zorgen het is ook mogelijk om te lasergamen op één van onze locaties.

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest


Meer informatie