Lasergamen op een vakantiepark

Ga met je gasten lasergamen op jouw vakantiepark of camping

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen op een vakantiepark

Zijn jullie opzoek naar een onvergetelijke activiteit voor al jullie gasten? Dan komen wij met onze professionele apparatuur naar jullie vakantiepark of camping en veranderen de accommodatie om te een ware lasergame arena!

Met onze professionele lasergame apparatuur is zowel indoor als outdoor lasergamen mogelijk. Dit wordt een ervaring voor alle park gasten waar zij nog lang over napraten. Het lasergamen is de perfecte activiteit als aanvulling op het huidige recreatieprogramma van het park!

Blog by night
Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Vakantiepark

Vakantiepark


Meer informatie