Lasergamen met je sportteam

Maak van jouw teamuitje een knalfeest!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen sportteam

Ben jij opzoek naar een gaaf (team)uitje op jullie eigen sportclub? Kies dan voor het professioneel lasergamen! Tijdens het (team)uitje zorgen wij voor begeleiding, professionele laserguns, knallende muziek, toffe verlichting, professionele begeleiding en een onvergetelijke ervaring!

Ga tijdens het professioneel lasergamen de strijd aan met teamgenoten, trainers, bestuur en/of vrijwilligers in en rondom je eigen clubgebouw! Kijk goed door het vizier en raak, met een afstand van wel 250 meter, een teamgenoot, trainer of vrijwilliger. 

Gaan jullie de uitdaging aan? Boek dan nu het origineelste teamuitje van dit moment. Naast jullie eigen locatie is het ook mogelijk om te lasergamen op één van onze locaties. Denk hierbij aan het bos, een camping of een grote tuin.

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Sportteam

Sportteam


Meer informatie