Lasergamen op school

Ga met je klasgenoten of docenten lasergamen in een school

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen op school

Heb jij altijd al eens professioneel willen lasergamen in jouw eigen school? Dit wordt een lasergame ervaring die je niet snel meer vergeet. Lasergame Uitje bouwt jouw school om tot een ware lasergame arena met behulp van camouflageschermen, speciale verlichting en sfeervolle muziek.

Ren al schietend door de school, gymzaal, kantine of over het schoolplein met onze professionele laserguns en beschiet je klasgenoten of misschien zelfs jouw eigen docenten. Verstop je in de leslokalen, sluip voorzichtig door de gangpaden en sla toe vanachter de keuken in de kantine. Lasergamen op school kan zowel in de school als buiten op het schoolplein plaatsvinden.

Dit wordt een klassenuitje om nooit meer te vergeten!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen school

Lasergamen school


Meer informatie