Lasergamen op locatie

Ga nu lasergamen op jouw eigen locatie

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen op eigen locatie

Ben jij de aangewezen persoon om een uniek uitje te organiseren ? Dan ben je bij Lasergame Uitje aan het goede adres! Bij ons is het, naast onze vaste locaties, mogelijk om professioneel te lasergamen op jouw eigen gekozen locatie! Wij bouwen jouw eigen locatie, in- of outdoor, om tot een mega lasergame arena!

In twee teams gaan jullie deze spannende strijd met elkaar aan. Voorafgaand aan het spel krijgen jullie een duidelijke instructie van onze spelbegeleider, zodat jullie precies weten welke meerdere functies de gun bevat en hoe het spel wordt gespeeld. Vervolgens wordt iedere speler voorzien van een helm met daarop gemonteerde sensoren en een lasergun. 

Vele fanatiekelingen gingen jullie al voor en de reacties na het lasergamen zijn geweldig! Wij komen met begeleiding, professionele laserguns en eventuele camouflageschermen en bunkers jullie kant op om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Durf jij het aan om jouw familie, vrienden, collega's of teamgenoten uit te dagen tijden het professioneel lasergamen? En ben jij gebrand om de highscore van de dag neer te zetten? Vraag dan nu vrijblijven naar alle mogelijkheden voor lasergamen op jouw eigen locatie!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen op locatie

Lasergamen op locatie


Meer informatie