Lasergamen kantoor

Lasergamen op kantoor

Ga met je team of collega's lasergamen in een kantoor

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen op kantoor

Hoe gaaf zou het zijn om jouw eigen kantoor voor een middag of avond helemaal om te toveren tot een ware lasergame arena!? Na sluitingstijd transformeren wij jullie kantoor en fungeren de bureaus als bunkers. De speciale verlichting zorgt ervoor dat jullie je in een andere wereld begeven. 

Al rennend door het gebouw zorg jij ervoor dat jij er met jouw team met de winst vandoor gaat. Beschiet je collega tegenstander vanachter de archiefkasten en verstop je op dat ene plekje waar niemand jou kan vinden. Dit is het meest originele en actieve bedrijfsuitje die er op dit moment te vinden is!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen kantoor

Lasergamen kantoor


Meer informatie