Lasergamen kinderfeestje

Maak van jouw kinderfeestje een knalfeest!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen kinderfeestje

Opzoek naar het gaafste kinderfeestje van dit moment? Dan is het professioneel lasergamen de perfecte activiteit voor jullie kinderfeestje! Wij komen met begeleiding en professionele laserguns, op elke gewenste locatie, het kinderfeestje verzorgen.

Tijdens het kinderfeestje mag onze game variant 'Fortnite' niet ontbreken. De kinderen worden mega fanatiek en de reacties achteraf zijn geweldig! Naast jullie eigen locatie is het mogelijk om te lasergamen op locaties zoals een grote tuin, een gymzaal, het bos of het strand. Het professioneel lasergamen kan dus zowel in- als outdoor worden gespeeld.

Professioneel lasergamen tijdens jullie kinderfeestje wordt het meest gave en unieke kinderfeestje ooit! 

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Kinderfeestje

Kinderfeestje


Meer informatie