Lasergamen in het bos

Ga met je team, collega's of vrienden lasergamen in het bos Lasergamen in het bos

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen in het bos

Eén van de gaafste locaties om een potje te lasergamen is toch wel het bos. Deze groene oase vol met bomen en struiken leent zich voor de perfecte schuillocaties. Vanwege de vele schuilplaatsen is het mogelijk om met grote groepen te lasergamen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb jij een toffe plek in het bos gevonden en wil jij jouw sniper vaardigheden testen? Kies dan nu voor het lasergamen in het bos. Wij komen met het professionele apparatuur naar jouw eigen gekozen bos! Dit wordt een avontuur om nooit meer te vergeten!

Ga jij lasergamen met jouw vrienden, familie of collega's in het bos? Vraag dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatieLasergamen bos

Lasergamen bos


Meer informatie