Lasergamen winkel

Lasergamen in de winkel

Ga met je collega's lasergamen in de winkel

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen in de winkel

Heb jij altijd al eens professioneel willen lasergamen in jouw eigen winkel? Dan ben je bij Lasergame Uitje aan het juiste adres. Lasergamen kan in de Jumbo of de Albert Heijn, maar lasergamen in de Gamma, de Hornbach of de Intratuin is ook een groot succes. 

Ren al schietend door de gangpaden van jouw winkel en verstop je achter de camouflageschermen die wij voor jullie meenemen en ga er aan het einde van de middag/avond met de winst vandoor! Lasergamen in de winkel kan zowel in de winkel als buiten rondom de winkel plaatsvinden.

Dit wordt een personeels- of bedrijfsfeest om niet snel te vergeten. 

Lasergamen winkel
Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatieLasergamen winkel


Meer informatie