Lasergamen familiedag

Maak van jouw familiedag een knalfeest!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen familiedag

Ben jij de aangewezen persoon om een originele familiedag te organiseren? Dan is het professioneel lasergamen het perfecte uitje. Wij komen met begeleiding naar jullie eigen locatie en zorgen samen voor een onvergetelijke familiedag.

Sniper en raak met een afstand tot wel 250 meter jouw vader, zus, oom of nicht met de meest accurate laserstralen! Om het allemaal nog spannendere te maken kunnen wij zorgen voor camouflageschermen, gave verlichting en de nieuwste muziek! Naast jullie eigen locatie is het ook mogelijk om te lasergamen op één van onze locaties. Dit kan zowel in- en outdoor tijdens de familiedag. 

Professioneel lasergamen tijdens jouw familiedag zorgt voor een unieke ervaring en is geschikt voor zowel de jongsten als oudsten in de familie! Ga jij lasergamen met jouw familie in het bos, op de camping of een ander gekozen locatie?

Familiedag
Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


FamiliedagMeer informatie