Lasergamen in Eindhoven

Ga met ons lasergamen in of nabij Eindhoven

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen in Eindhoven

Wat ons betreft is het innovatieve Eindhoven een fantastische stad om een potje te lasergamen. Heb jij de perfecte locatie gevonden? Dan komen wij met onze professionele apparatuur naar Eindhoven en omgeving.

Lasergamen kan zowel in- (kantoor, magazijn, school of winkel) als outdoor (bos, sportvelden of park) en kan zowel overdag als 's avonds. Wacht niet en boek nu het meest unieke (bedrijfs-, personeels-, team-, klassen-, of vrienden) uitje van dit moment!

Wil jij liever lasergamen in de natuur? Dan is het Stadswandelpark een mooie locatie om te lasergamen met veel bomen die dienen als de perfecte obstakels om ongezien je tegenstanders in vizier te houden. Ook kan je eens een kijkje nemen in het Philips van Lenneppark. Een groot, kindvriendelijk park met veel verschillende mogelijkheden voor een potje professioneel lasergamen.

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen steden

Lasergamen steden


Meer informatie