Lasergamen bedrijfsuitje

Maak van jouw bedrijfsuitje een knalfeest!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen bedrijfsuitje

Professioneel lasergamen is het populairste bedrijfsuitje van het moment! Durf jij jouw collega's uit te dagen tijdens het bedrijfsuitje lasergamen? Wij toveren jullie kantoorpand, winkel, bedrijfsmagazijn of school om tot een ware lasergame arena.

Ren al schietend door jullie eigen bedrijf en zorg ervoor dat jij en jouw team tot winnaar worden gekroond! Lasergame Uitje komt met begeleiding, professionele laserguns, en eventuele extra's (camouflageschermen, verlichting ect.) naar jullie bedrijf, zodat jullie met alle collega's kunnen genieten van deze spectaculaire activiteit. Naast jullie eigen werkplek is het ook mogelijk om, zowel in- als outdoor, te lasergamen op een ander gekozen locatie.

Lijkt het jullie leuk om collega's, op de werkvloer waar jullie normaal gesproken hard aan het werk zijn, uit te dagen? Kies dan nu voor het professioneel lasergamen als bedrijfsuitje. 

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatieBedrijfsuitje


Meer informatie