Lasergamen bedrijfsmagazijn

Ga met je team of collega's lasergamen in een bedrijfsmagazijn

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen bedrijfsmagazijn

Hebben jullie altijd al eens willen lasergamen in het magazijn of in de loods van je werkgever? Lasergame Uitje maakt van jullie magazijn of loods een fantastische lasergame arena! Deze locaties zijn meestal voorzien van vele obstakels, waardoor het lasergamen een super gave ervaring zal worden.

Wij voegen voor nog meer sfeer en spanning extra camouflage schermen, speciale verlichting en toffe muziek toe. Met onze professionele apparatuur kunnen wij alle scores nauwkeurig uitlezen. Alles bij elkaar zal zorgen voor een fantastische beleving op de werkvloer! Ga nu de uitdaging aan en beschiet je collega's vanachter de stellingen, pallets of andere obstakels met onze professionele lasergame pistolen.

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen bedrijfsmagazijnMeer informatie