Lasergamen in Amsterdam

Ga met ons lasergamen in of nabij Amsterdam

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen in Amsterdam

Heb jij een mooie locatie gevonden om te lasergamen in Amsterdam? Wij komen met onze professionele laserguns en bijbehoren naar de hoofdstad van Nederland om er een topdag van te maken. 

Lasergamen in Amsterdam kan zowel in- (kantoor, magazijn, school of winkel) als outdoor (bos, sportvelden, park, duinen of strand) en kan zowel overdag als 's avonds. Dus heb je een kantoor in Amsterdam omgeving? Wacht dan niet en boek nu het meest unieke (bedrijfs-, personeels-, team-, klassen-, of vrienden) uitje van dit moment!

Wil je liever professioneel lasergamen in een bosrijke omgeving in Amsterdam en omstreken? Dan is het Sloterpark bij uitstek de perfecte locatie voor een groot lasergame event. Dit park wordt omringt door een groot bos en zodoende zijn er genoeg schuilplekken te vinden. Het Westerpark is ook een geschikte locatie om een Lasergamen Uitje te organiseren.

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen steden

Lasergamen steden


Meer informatie