Lasergamen in Zwolle

Ga met ons lasergamen in of nabij Zwolle

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen in Zwolle

Heb jij een mooie locatie gevonden om te lasergamen in Zwolle? Wij nemen met onze professionele lasergamesets mee naar deze centrale stad.

Lasergamen in Zwolle kan en omgeving zowel in- (kantoor, magazijn, school of winkel) als outdoor (bos, sportvelden of park) en kan zowel overdag als 's avonds. Dus heb je een kantoor in de binnenstad, een gaaf bedrijfspand of wil je lasergamen op school? Wacht dan niet en boek nu het meest unieke (bedrijfs-, personeels-, team-, klassen-, of vrienden) uitje van dit moment!

Wil je liever lasergamen in een bosrijke omgeving? Neem dan eens een kijkje in het Wezenlanden park. Er is voldoende ruimte om rond te rennen, je tactiek te bepalen en er zijn meer dan genoeg plekken om je achter te verschuilen. 

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen steden

Lasergamen steden


Meer informatie