Lasergamen sporthal

Ga met je team of vrienden lasergamen in een sporthal!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen sporthal

Ben jij  voor een teamuitje, familiedag of personeelsuitje opzoek naar een gave en unieke activiteit die in een sporthal kan plaatsvinden? Dan voldoet het professioneel lasergamen zeker aan al jouw wensen!

Samen zorgen wij ervoor dat de sporthal wordt omgetoverd tot een gave lasergame bunker. Dit doen wij door gebruik te maken van alle attributen die te vinden zijn in de sporthal, zoals het opzetten van klimtoestellen, grote matten, tribunes, met lucht gevulde kussens en gecamoufleerde schermen die wij meenemen. 

Tijdens het professioneel lasergamen is het belangrijk om samen te werken met jouw teamgenoten. Dit maakt deze activiteit naast super gaaf ook een geweldige kans om aan jullie teambuilding te werken.

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen sporthal

Lasergamen sporthal


Meer informatie