Lasergamen sportdag

Maak van jouw sportdag een knalfeest!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen sportdag

Ben jij de aangewezen persoon om de sportdag voor jouw school, bedrijf, organisatie of sportclub te organiseren en ben jij nog op zoek naar een toffe activiteit of zelfs meerdere activiteiten voor deze dag? Dan kan Lasergame Uitje samen met jullie zorgen voor de gaafste sportdag ooit! Wij komen met begeleiding naar jullie school, bedrijf, organisatie of (sport)club.

Het professioneel lasergamen is één van de meest geboekte activiteiten van dit moment en het is zeer geschikt als activiteit tijdens een sportdag. Het is een actief spel, maar het moedigt deelnemers ook aan om samen te werken, plannen te smeden en doelen te bereiken. Naast het professioneel lasergamen kunnen wij ook zorgen voor andere actieve activiteiten, zoals Archery Attack, Bubbelbal, e.d.

Het professioneel lasergamen, maar ook de andere activiteiten van Lasergame Uitje, zorgen voor een actieve en unieke ervaring om niet snel te vergeten. Ga jij het Professioneel Lasergamen in combinatie met andere actieve uitjes organiseren op jouw sportdag?

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatieSportdag


Meer informatie