Lasergamen op de sportclub

Ga met je teamgenoten lasergamen op jouw sportclub

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen op de sportclub

Ben jij klaar om de strijd aan te gaan met jouw eigen sportteam of zelfs met jouw hele sportvereniging? Onze professionele lasergame begeleider zal met alle spullen naar jouw eigen sportclub komen. Beschikken jullie over een voetbal, hockey of ander veld? Dan voldoet de locatie aan de eisen, zodat jij een geweldige lasergame activiteit kan organiseren!

Verstop je achter de tribunes naast het veld, beschiet je tegenstanders vanaf het voetbaldoel en beschiet de bommenwerper richting de kantine wanneer meerdere tegenstanders zich schuilhouden achter de bar. 

Naast alle benodigde apparatuur zorgen wij voor gave verlichting, toffe muziek en attributen, zodat dit een teambuilding activiteit wordt waar nog heel lang over nagepraat zal worden!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen sportclub

Lasergamen sportclub


Meer informatie