Lasergamen in de Plus supermarkt

Ga met je collega's lasergamen in jouw supermarkt!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen in de Plus supermarkt

Klaar voor de ultieme lasergame-ervaring in jouw eigen Plus Supermarkt! Stap in onze opwindende lasergame-arena en laat je meeslepen door actie, spanning en plezier. Of je nu jong of oud bent, lasergamen is voor iedereen een geweldig avontuur.

Wat kun je verwachten?

  • Adrenaline en plezier: Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je deelneemt aan onze spannende lasergame-sessies.
  • Veiligheid voorop: Onze uitrusting is veilig en betrouwbaar, en onze spelbegeleiders staan altijd paraat om te zorgen dat alles soepel verloopt.
  • Geschikt voor groepen: Nodig je collega's uit en beleef samen een onvergetelijke tijd. Lasergamen is ideaal voor een personeelsfeestje, teambuilding of gewoon een gezellig samenzijn.
  • Spannende spelvarianten: Kies uit verschillende spelvarianten die passen bij jouw speelstijl. Of je nu van strategie houdt, een snelle actie zoekt of gewoon plezier wil hebben, we hebben voor elk wat wils.

Klaar om de sensatie van lasergamen te ervaren? Reserveer nu jouw plek bij Lasergame Uitje. Ons ervaren team staat klaar om er een onvergetelijk uitje van te maken. 

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen Plus

Lasergamen Plus


Meer informatie