Lasergamen personeelsuitje

Maak van jouw personeelsuitje een knalfeest!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen personeelsuitje

Ben jij klaar voor het aller leukste personeelsuitje? Dan is het professioneel lasergamen de perfecte activiteit, want hoe gaaf is het om je collega's voor één keer flink onder vuur te nemen?

Ga met je collega's de strijd aan in jullie eigen kantoor, supermarkt, winkel of bedrijfsmagazijn waar normaal gesproken hard wordt gewerkt. Ren, verstop en kruip door het bedrijf, zodat je je collega tegenstander kan verrassen met een hinderlaag. 

Naast jullie eigen werkplek is het ook mogelijk om te lasergamen op één van onze locaties of in een grote tuin, op een camping of in een bos.

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Personeelsuitje

Personeelsuitje


Meer informatie