Lasergamen klassenuitje

Maak van jouw klassenuitje een knalfeest!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen klassenuitje

Ben jij op zoek naar het aller gaafste klassenuitje van het jaar? Dan is het professioneel lasergamen een zeer geschikte activiteit om met jouw klas te organiseren. Wij komen met begeleiding naar jullie eigen school, maar ook naar een andere locaties zoals een sportvelden of een locatie waar jullie bijvoorbeeld het schoolkamp organiseren.

Het professioneel lasergamen is niet alleen een spel vol actie, avontuur en plezier, maar het is ook de ideale activiteit om klasgenoten samen te brengen vol avontuur en teamwork. Het lasergamen moedigt klasgenoten aan om samen te werken, plannen te smeden en doelen te bereiken. Lukt het de teams om samen te werken en er als winnaar van de dag vandoor te gaan?

Het professioneel lasergamen tijdens een klassenuitje zorgt voor een unieke ervaring en is zeer geschikt voor leeftijden vanaf 7 jaar. Ga jij lasergamen met jouw klas in jullie eigen school, op een sportveld, het schoolkamp of een andere gekozen locatie?

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Klassenuitje

Klassenuitje


Meer informatie