Lasergamen in deJumbo

Ga met je collega's lasergamen in jouw supermarkt!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen in de Jumbo

Al een geruime tijd komen wij in veel verschillende Jumbo supermarkten door heel Nederland. Het is een razend populaire hit! Wij zijn zelfs gevolgd door de volkskrant om dit gave uitje vast te leggen. 

Ontdek het professioneel lasergamen in de Jumbo! Stap binnen in een onvergetelijke wereld vol actie en plezier! Bij ons beleef je een spannend avontuur midden in je eigen Jumbo-supermarkt.

Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je je een weg baant door het doolhof van gangen, obstakels en schuilplaatsen in je eigen supermarkt. Het lasergamen in de Jumbo is de perfecte activiteit voor jong en oud. Het is ideaal voor een personeels- of bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit of gewoon een gezellig samenzijn met collega's. 

Aarzel niet langer en reserveer nu jouw plek voor een geweldige tijd tijdens een potje lasergamen in jouw eigen Jumbo! Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Lees hier het artikel van onze samenwerking in de Volkskrant

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen Jumbo

Lasergamen Jumbo


Meer informatie