Lasergamen Jan Linders

Ga met je collega's lasergamen in jouw supermarkt!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen in de Jan Linders

Welkom bij het ultieme lasergame-avontuur in je eigen Jan Linders supermarkt! Stap binnen en betreed een wereld vol actie, spanning en plezier, recht tussen de schappen van je eigen supermarkt.

Bij Jan Linders lasergamen beleef je een unieke ervaring die perfect is voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuildingsactiviteit of gewoon een leuk samen zijn. Trek je camouflage-outfit aan en grijp je professionele lasergun, want het is tijd om de strijd met elkaar aan te gaan! Navigeer behendig door de gangpaden, ontwijk obstakels en ga op jacht naar je tegenstanders. Laat je adrenaline stromen terwijl je je richt op de sensatie van het spel.

Wil je de score bijhouden en je vaardigheden verbeteren? Geen probleem! Wij lezen elke ronde de scores uit, zodat je jezelf kunt uitdagen en je lasergame-vaardigheden kunt verbeteren.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Vraag naar de mogelijkheden en ontdek het plezier van lasergamen op je eigen unieke locatie!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen Jan Linders

Lasergamen Jan Linders


Meer informatie