Lasergamen in de Albert Heijn

Ga met je collega's lasergamen in jouw supermarkt!

Professioneel lasergamen

Het professioneel lasergamen is een razend populaire activiteit voor jong en oud en kan zowel in- als outdoor worden gespeeld. Iedere speler krijgt een wapen en een helm met sensoren. De apparatuur staat met elkaar in verbinding, waardoor je je tegenstander vanaf romp tot hoofd op wel 250 meter afstand kan raken. 

Tijdens een potje professioneel lasergamen, dat gemiddeld 10 minuten per ronde duurt, is het de bedoeling om zelf ongedeerd te blijven en natuurlijk je tegenstander zo vaak mogelijk te raken door je vizier goed te gebruiken. Bedenkt zelf, en natuurlijk met je teamgenoten, de juiste tactiek om er als winnaar vandoor te gaan. Na afloop van het potje lasergamen worden de scores uitgelezen, zoals aantal hits, kogels, levens, schot nauwkeurigheid, gezondheid en nog veel meer. Deze scores samen bepalen niet alleen het winnende team, maar ook de individuele winnaar.

Ga jij de uitdaging aan?

Lasergamen in de Albert Heijn

Ontdek het professioneel lasergamen in de Albert Heijn. Regelmatig komen wij in veel verschillende Albert Heijn supermarkten door heel Nederland om het meest fantastische en unieke uitje te organiseren en begeleiden.

Stap binnen in een unieke wereld vol spanning, actie en avontuur tijdens het lasergamen in je eigen Albert Heijn! Ontdek een spannende lasergamen ervaring tussen de vertrouwde gangpaden van je eigen supermarkt. 

Het lasergamen in Albert Heijn is uniek. In je eigen supermarkt, die wordt omgetoverd tot een ware lasergame-arena, is het tijd om de strijd met elkaar aan te gaan tussen de schappen van je eigen supermarkt. 

Lasergamen bij Albert Heijn is het perfecte en zeer uniek uitje voor het personeel tijdens een bedrijfs- of personeelsuitje. Het brengt iedereen samen voor een opwindende en fantastische tijd! Dus mis deze kans niet en reserveer nu jouw avontuur!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Al vanaf €425,-

Kies voor dit Lasergame Uitje!

Meer informatie


Lasergamen Albert Heijn

Lasergamen Albert Heijn


Meer informatie