Bedrijfsuitje lasergamen: Het geheim van een sterke teamgeest
09 september 2023 

Bedrijfsuitje lasergamen: Het geheim van een sterke teamgeest

Het creëren van een hecht en efficiënt team is één van de sleutels tot het succes van elk bedrijf. Een effectieve manier om de teamgeest te versterken en tegelijkertijd plezier te hebben is het organiseren van Lasergame Uitje. In deze blog ontdek je waarom lasergamen op locatie een perfecte keuze is voor bedrijven die willen investeren in teambuilding en teammotivatie.

Teambuilding, stressvermindering, versterking van leiderschap en motivatie en poductiviteit

De Voordelen van lasergamen voor een bedrijfsuitje:

 • Teambuilding: lasergamen vereist samenwerking, communicatie en strategie om doelen te bereiken, waardoor het teamwerk en de onderlinge relaties verbetert.
 • Stressvermindering: het lasergame uitje biedt een welkome afwisseling van de dagelijkse (werk)stress en stelt medewerkers in staat om te ontspannen en stoom af te blazen.
 • Versterking van Leiderschap: lasergamen zorgt ervoor dat de natuurlijke leiders naar voren stappen, maar biedt ook kansen om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.
 • Motivatie en productiviteit: een leuke en belonende ervaring verhoogt de motivatie en productiviteit van medewerkers op de lange termijn.

Vergeet niet te zorgen voor de catering met heerlijke hapjes en drankjes voor een onvergetelijk Lasergame Uitje 

Hoe kan je een Lasergame Uitje als bedrijfsuitje organiseren:

 • Kies de juiste locatie: selecteer een lasergame-locatie die geschikt is voor het aantal personeelsleden dat jouw bedrijf kent. Het kan zowel binnen als buiten.
 • Pas het spel aan: bespreek met de organiserende partij de mogelijkheid om het spel aan te passen aan specifieke bedrijfsdoelen of thema's.
 • Teamindeling: verdeel de deelnemers in teams om teamwork te bevorderen en competitie aan te moedigen.
 • Prijzen en beloningen: overweeg het aanbieden van prijzen en erkenning aan de beste spelers of teams om de betrokkenheid te vergroten.
 • Catering: vergeet niet te zorgen voor de catering met heerlijke hapjes en drankjes voor een onvergetelijk Lasergame Uitje.

Succesverhalen van het lasergamen tijdens een bedrijfsuitje:

 • Een softwarebedrijf organiseerde een Lasergame Uitje om de communicatie tussen de ontwikkelingsteams te verbeteren. De uitkomst was geweldig. De deelnemers kregen in de gaten dat communicatie de key is tot succes.
 • Een financieel adviesbureau koos voor lasergamen om het moraal te verhogen naar een drukke periode. Het Lasergame Uitje leidde tot meer positiviteit op de werkplek en verhoogde de betrokkenheid onder medewerkers.

Lasergamen biedt een welkome pauze van de dagelijkse werkzaamheden en bevordert een positieve werkomgeving

Lasergamen tijdens een bedrijfsuitje is meer dan alleen een leuk uitje; het is een investering in je team. Door teamwork, communicatie en leiderschap te bevorderen, versterkt lasergamen de teamgeest en motiveert het medewerkers. Het biedt een welkome pauze van de dagelijkse werkzaamheden en bevordert een positieve en productieve werkomgeving. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je team te versterken, is lasergamen op locatie een uitstekende keuze.

Klaar om je team te versterken? Plan een Lasergame Uitje en zie de voordelen voor je bedrijf zelf!

Over de schrijver