Professioneel lasergamen op locatie tandartsenpraktijk Stroe
05 september 2020 

Professioneel lasergamen op locatie tandartsenpraktijk Stroe

Vandaag was het de beurt aan de tandartsen van tandartsenpraktijk Stroe om de strijd aan te gaan met elkaar tijdens dit unieke personeelsuitje op een geweldige locatie, namelijk bij iemand thuis, in de tuin. Deze gezellige club met fanatieke collega's heeft een geweldige middag beleefd! Bij aankomst op de boerderij zagen wij al snel dat dit de perfecte plek was voor het professioneel lasergamen. De deelnemers hadden zelf al een aantal obstakels, zoals tenten, trailers en auto's in het weiland geplaatst, waardoor er een super mooi speelveld werd gecreëerd. Deze dag werd er uiteindelijk één waar de collega's nog lange tijd over na zouden gaan praten.

Omdat wij met alle apparatuur jouw kant op komen, is het mogelijk om op vrijwel elke indoor of outdoor locatie een lasergame arena te bouwen.

Het lasergamen op locatie is een geweldige activiteit om te spelen met je vrienden, familie, teamgenoten en uiteraard met collega's! Wij komen met alle apparatuur jouw kant op, waardoor het mogelijk is om op vrijwel elke in- of outdoor locatie een lasergame arena te bouwen. Tijdens deze lasergame middag verzamelden de deelnemers in het prieel voor een lekker drankje om vervolgens deel te nemen aan de uitleg van het professioneel lasergamen. Tijdens de uitleg bleek al snel hoe enthousiast ze waren. Een goede uitleg is niet geheel onbelangrijk, omdat het wapen veel verschillende opties heeft. Onze spelbegeleider vertelde met enthousiasme over het gebruik van het apparatuur. Het liefst wilde de deelnemers het zo snel mogelijk het veld in om de strijd met elkaar aan te gaan en de eerste bommen met onze special effect knop te werpen.

De ene speler rent als een kip zonder kop door het veld heen, terwijl de andere speler een schuilplaats zoekt in de paardentrailer. 

Deze groep koos ervoor om twee teams te maken die de schrijd met elkaar aan gaan. Team blauw tegen team oranje. Toen de spelers hoorde dat de laserguns tot wel 250 meter ver konden schieten, begon de tactiek besprekingen al snel. Uiteindelijk wil je er natuurlijk met jouw team met de winst vandoor gaan! Team blauw koos ervoor om, met z'n allen bij elkaar te blijven en af te wachten, terwijl team oranje zich had verspreid om team blauw te omsingelen vanaf de andere kant van de boerderij. Het is ontzettend leuk om te zien welke creatieve ideeën er allemaal voorbij komen als het om het behalen van de winst gaat. De ene speler rent als een kip zonder kop door het veld, terwijl de andere speler een schuilplaats zoekt in de paardentrailer en zo de tegenstander met de sniper één voor één uitschakelt. Tussen de rondes door kregen wij nog even de kans de net geboren kittens te knuffelen wat deze dag ook voor ons uniek maakte! Na afloop van het spel stond er een food truck klaar die heerlijk eten bereidde voor de collega's en zelfs voor ons om de dag goed af te sluiten. Wij willen het team van tandartsenpraktijk Stroe heel graag bedanken voor de gastvrijheid en wij hopen in de toekomst eens te zien tijdens een volgende Lasergame Uitje!

Tandartsen


Over de schrijver